Dette år består det af et helt nyt produkt, Supercharge AOX Serum samt klassikeren Evening Restorative Complex. Julesættet er i et helt nyt design -det nuværende Exuviance opdateres nemlig med et helt nyt look og nyt navn, Exuviance Professional, i løbet af 2020 og tyvstartes allerede nu med årets juletilbid.
Ved køb af et Supercharge AOX Serum, 599 kr, får du Evening Restorative Complex full-size med i købet. Gaven har en værdi à 399 kr.

SUPERCHARGE AOX SERUM er et superserum, som effektivt styrker hudens forsvar mod frie radikaler og oxidativ stress, som er en af de væsentligste årsager til synlige alderstegn i huden. Exuviances patenterede teknologier AHA og PHA giver -sammen med en blanding af virksomme plantestoffer- et optimalt forsvar mod nedbrydende faktorer. Serummet passer til alle hudtyper, selv den yngre hud, som ikke har fokus på anti-aging endnu, men som ønsker at forebygge samt pleje og styrke huden. For dig, som allerede anvender et serum fra Exuviance, er dette serum perfekt til at variere med, for optimal beskyttelse.

Juletilbuddet gælder til og med 21. december 2019.